Dit is een stap voor stap handleiding voor het instellen van je e-mail in Apple Mail. Heb je alleen de instellingen nodig?

1. Start Apple Mail, en klik op "Menu".

2. Klik op "Voorkeuren".

3. Klik linksonder op de plus. Selecteer "Andere Mail-account..." en klik op "Ga door".

4. Vul jouw naam in, die in de e-mails gebruikt moet worden als afzender.

5. Vul je e-mailadres in (inclusief het deel achter de apenstaart).

6. Vul het wachtwoord van je e-mailadres in.

7. Vul bij e-mailadres je e-mailadres in (inclusief het deel achter de apenstaart).

8. Vul bij gebruikersnaam nogmaals je e-mailadres in (inclusief het deel achter de apenstaart).

9. Vul je wachtwoord in.

10. Kies voor IMAP.

11. Vul bij Server inkomende e-mail letterlijk mail.axc.nl in.

12. Vul bij Server uitgaande e-mail letterlijk mail.axc.nl in.

13. Klik op gereed.

Het e-mailadres is nu toegevoegd aan Apple Mail.

Noten:

Lukt het instellen van je email niet? Maak een supportticket aan op support@atsites.nl

E-mail kan je ook direct via webmail benaderen via www.uwdomein.nl/webmail